Naša Misija je da najbolje programe edukacija za decu prenesemo našim polaznicima i kontinuiranim praćenjem doprinesemo boljem rastu i razvoju naših najmlađih u psihofizičkom smislu. Polaznicima obezbeđujemo stimulativnu sredinu sa programima i svim didaktičkim sredstvima koje koristimo u radu. Programima podstičemo idiviualni razvoj  i izražavanje dece kao i bolju socijalizaciju i komunikaciju u grupi.

Visokoprofesionalan kreativan nastavni kadar je spreman da odgovori različitim izazovima u svakodnenom radu sa decom. Svi su zaposleni u obrazovnim ustanovama i kontinuirano rade na sopstvenom profesionalnom usavršavanju prateći inovacije na područjima metodologije rada.

Cilj je da naši polaznici stečena znanja i veštine u Smart edu&ca primene i iskoriste na svim poljima da bi lakše i brže savladali zahteve i prepreke na putu svog obrazovanja.

 Vizija je da će Smart edu&ca  biti mesto na kome će se rađati nove ideje, negovati talenti i unaprediti znanja i veštine naše dece. Želimo da postanemo škola kreativnog i podsticajnog karaktera, savremenih metoda kojim će se oblikovati deca spremna za susret sa daljim obrazovanjem i novim izazovima. Brojnim aktivnostima na usavršavanju, proširenju kapaciteta, a pre svega stručnom pristupu poslu kojim se bavimo, uspeli smo da ostvarimo uzlaznu putanju rasta i razvoja Smart edu centra. Želimo da ohrabrimo učenike i roditelje da nam se pridruže u zajedničkim naporima i da sa nama podele radost uspeha i  znanja.

SuanPan mentalna aritmetika – Smart edu&ca Subotica

SuanPan mentàlis aritmetika – Smart edu&ca Subotica

SuanPan aritmetika – odvojena pažnja Smart edu&ca Subotica